Hoe kan mijn device automatisch in-/uitschakelen?

Device automatisch opstarten en afstuiten

Ons systeem heeft een optie waarmee je kunt aangeven dat het display in de ochtend aan moet gaan en in de avond afsluit.
Of bijvoorbeeld dat het display ingeschakeld is tijdens kantoortijden, winkeltijden of andere flexibele openingstijden.

Klik in het menu op ‘Devices’ > Instellingen > Scrol naar het onderdeel ‘Rooster’. Je kunt hier een rooster opgeven van de
tijden waarop de player aan moet staan. De player zal aan- en uitgaan op de tijden die in het rooster zijn opgegeven.

TIP : Hiermee bespaar je energie

TIP : Als je wilt dat de player nooit automatisch uitgaat dien je het rooster alsvolgt in te stellen: Van 00:00 tot 24:00 uur.