Hoe kan mijn Device screenshots maken?

Maak een screenshot

Het is mogelijk om schermafbeeldingen te maken van jou device, zelfs op afstand. Zo kun je nagaan wat er op een scherm is weergegeven.

Klik in het menu op “Devices“ > klik op de devicenaam waarvan je een schermafbeelding wilt maken > klik in het submenu op “Online beheer”. Maak een schermafbeelding door op de knop “Maak nu een schermafbeelding “ te klikken.

Stel je apparaat in om automatisch schermafbeeldingen te maken en te uploaden. Opgeslagen screenshots tellen mee voor uw bestandenquota.

Klik in het menu op > Device > Instellingen > onderaan deze pagina kun je de automatische screenshot functie activeren en instellen.

U kunt instellen dat oudere screenshots automatisch worden verwijderd,dit bespaard bestandenquota.