Image Slider (AU*) Gebruiker toevoegen

1) Klik op de tab ‘Apps’ ( https://login.ipdigital.com > Apps ) en activeer de app door op de “Image Slider app” te klikken. Op de volgende pagina klik je op de knop: ‘App activeren’. De app is nu actief en klaar voor gebruik!

2) Nieuwe of bestaande gebruikers kunnen aan de Image slider app gekoppeld worden door te klikken op de knop ‘Bestaande App gebruiker toevoegen’, selecteer een bestaande gebruiker of klik op ‘Nieuwe app gebruiken toevoegen’ om een nieuwe gebruiker toe te voegen.

3) Een nieuwe slideshow aanmaken kan door op de knop ‘Add slideshow’ te klikken.

4) Geef de slideshow een bijpassende naam en stel de volgende punten in:
– De standaard overgang tussen afbeeldingen;
– De standaard tijdsduur van de weergave van de afbeelding in seconden;
– De standaard beeldverhouding van de slides;
– Selecteer een app manage editor/gebruiker;
– Indien gewenst zijn de overgangen tussen de afbeeldingen en tijdsduur (in seconden) per afbeelding in te stellen.