Hoe kan ik de layout van een campagne aanpassen?

Een Layout kiezen

> Klik in het submenu op > ‘Lay-out’ > en kies een lay-out voor de campagne welke aansluit op jouw wensen.

1.b) Layout aanpassen:
> De lay-out is aan te passen door in de linker bovenzijde op het > ‘bewerk icoon’ te klikken, er verschijnt een vlak waar je de volgende instellingen kunt aanpassen: : Device oriëntatie (Horizontaal/Verticaal), het aantal vlakken, de volgorde van de vlakken, de resolutie en de breedte/hoogte per laag (in pixels).

1.c) Meer over “Bewerken eigen layout”:

• Device orientation:
    > Hier kun je aangeven of de campagne op een horizontaal of verticaal beeldscherm wordt weergegeven, het lay-out voorbeeld formaat verandert mee met je keuze.

• Resolutie device:
    > Geef hier de juiste resolutie aan voor je campagne. Kies alleen voor Ultra-HD als je device beschikt over deze resolutie.

• Scherm vlakken:
    Geef per vlak aan wat het formaat moet zijn (breedte & hoogte in pixels) en welke positie het vlak moet hebben op je device (X & Y)

• Vlakken beheren:
    > Je kunt onder het lay-out voorbeeld meer vlakken aanmaken, de volgorde van de vlakken aanpassen of eventueel vlakkenverwijderen.

Leave A Comment?