Text App

Met deze app kun je eenvoudig tekst op het scherm plaatsen. Je kunt het lettertype, de tekst grote en de kleur aanpassen.

Wil je één of meerder eigen lettertypes gebruiken? Deze kan je toevoegen via de Text app in de appstore (Apps item in het menu bovenin).

Open de text app in de appstore (dus niet in de campagne zelf).

Klik op ‘Font toevoegen’

Geen jouw font een naam, klik op ‘Bestand kiezen en selecteer de font die u wilt uploaden. Bevestig dat u het recht heeft om de font te gebruiken en klik op ‘Opslaan’.

Het lettertype is nu toegevoegd en beschikbaar in de ‘Text App’.

Maak een nieuwe campagne aan, sleep de ‘Text App’ in de tijdlijn.

Voeg je text toe en selecteer deze. Open de lijst met beschikbare fonts, zelf toegevoegde lettertypes staan bovenaan. En kies het font van jouw keuze.